Functional High Intensity Training
Over F.H.I.T.

Visie en Ervaring

Bewegen is voor onze maatschappij al lang geen natuurlijk gedrag meer.

Vanuit mijn ervaring met jongeren merk ik meer en meer een vervreemding van de eens zo belangrijke en populaire bewegingscultuur. Lopen en klimmen in bossen, het tillen en dragen van zware lasten behoorden tot de dagdagelijkse activiteiten.


Door het sedentaire gedrag van onze huidige maatschappij en de constante race tegen de klok verzwakken we ons lichaam elke dag meer en meer. Helaas zijn de gevolgen hiervan niet meer te ontkennen: een slechte lichaamshouding, rugklachten, futloosheid en mentale vermoeidheid om er maar een paar op te noemen.


Als fervent sporter en functional trainer wil ik me niet bij deze situatie neerleggen. Door het extra stimuleren van kracht en conditie op een uitdagende manier probeer ik zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een sportievere en stressbestendigere mindset en een lichaam dat terug hunkert naar beweging en fysieke uitdaging.


Ik ben er van overtuigd dat naast mijn ervaring en kennis als lesgever, mijn verleden als sprinter en CrossFit atleet een meerwaarde kunnen betekenen in het bereiken van een gezamenlijk doel.


Op naar nieuwe ervaringen, nieuwe grenzen en veel plezier!!


Bert Cordeel
Founder & Coach


Bert Cordeel